18 de setembre del 2012

un ús provisional del carrer


Aquesta és una estructura provisional construïda al carrer Compte d’Urgell, de Barcelona, el 2011 per Ravetllat Ribas arquitectes. Es tracta d'una cobertura temporal de la calçada que permet celebrar el mercat dominical de llibres vells de Sant Antoni a recer de les inclemències del temps. Entre setmana, un simple mecanisme replega parcialment la coberta i els vehicles circulen sota seu.
L'estuctura es desmuntarà una vegada les obres del mercat de Sant Antoni hagin acabat, però la seva eficàcia ens deixa el dubte de si cal prescindir-ne; de si és necessari construir-ne una altra de 'definitiva'.
  
.................................................................................................. 
Esta es una estructura provisional construida en la calle Compte d'Urgell, de Barcelona, en 2011 por Ravetllat Ribas arquitectos. Se trata de una cobertura temporal de la calzada que permite celebrar el mercado dominical de libros viejos de Sant Antoni a resguardo de las inclemencias del tiempo. Entre semana, un simple mecanismo repliega parcialmente la cubierta y los vehículos circulan debajo.
La estructura se desmantelará una vez las obras del mercado de Sant Antoni hayan finalizado, pero su eficacia nos deja la duda de si es necesario prescindir de ella; de si es hace falta construir otra estructura 'definitiva'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada