15 de setembre del 2012

borough market, londres


el mercat londinenc de Borough (al Southwark) és una mostra de la vitalitat que el comerç pot oferir a la ciutat, sense necessitat de l'estratègia de 'rehabilitació integral' que aplica sistemàticament l'ajuntament de Barcelona, on algunes reformes s'eternitzen o s'han eternitzat, perjudicant també la ciutat al voltant dels mercats.

en el cas de Borough, s'ocupen diversos edificis  que no deixen de ser simples cobertes— i l'espai sota les vies del tren, demostrant que el problema no és la prestesa obsolescència de l'arquitectura. la seva activitat s'estén de manera natural a alguns carrers i àmbits a l'entorn.

durant els caps de setmana, a més, es combinen les parades més estables amb les provisionals i amb una multitud de possibilitats per fer un bon àpat; des de terrasses fins a entrepans suculents que es poden acompanyar amb una pinta al pub més proper. el mercat i la ciutat són la mateixa cosa; també per la forma que adopten. tothom en forma part.

i una bona web de complement.
el mercado londinense de Borough (en Southwark) es una muestra de la vitalidad que el comercio puede ofrecer a la ciudad, sin necesidad de la estrategia de 'rehabilitación integral' que aplica sistemáticamente el ayuntamiento de Barcelona, donde algunas reformas se eternizan o se han eternizado, perjudicando también a la ciudad al entorno de los mercados.

en el caso de Borough, se ocupan diversos 
que no son más que cubiertas y el espacio bajo las vías del tren, demostrando que el problema no es la presunta obsolescencia de la arquitectura. su actividad se extiende de manera natural a algunas calles y ámbitos a su alrededor.

además, durante el fin de semana se combinan los puestos más estables con los provisionales y con una multitud de posibilidades para una buena comida; desde terrazas hasta bocadillos suculentos que se pueden acompañar con una pinta en el pub más próximo. el mercado y la ciudad son la misma cosa; también por la forma que adoptan. todos forman parte del mismo organismo.

y una buena web como complemento.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada