27 de maig del 2012

tallers de creació al Poblenou


l'Escocesa és un antic complex industrial del Poblenou ocupat en part per una colònia d'artistes plàstics gestionada per l'Associació d'Idees M i vinculada al projecte fàbriques de creació de l'ajuntament de Barcelona.
és un bon exemple d'ocupació d'un espai industrial quan allò que interessa no és restaurar l'edifici, sinó donar-li un nou ús d'acord amb les seves possibilitats.
aquest cap de setmana, forma part dels Tallers Oberts Poblenou, que exposen el treball dels artistes de diversos centres en el mateix espai on es produeixen. una activitat també molt interessant.
el tap D li va dedicar un curs la primavera de 2009.
................................................................................................

la Escocesa es un antiguo complejo industrial del Poblenou ocupado en parte por una colonia de artistas plásticos gestionada por la Associació d'Idees M y vinculada al proyecto fábricas de creación del ayuntamiento de Barcelona.
es un buen ejemplo de ocupación de un espacio industrial cuando lo que interesa no es restaurar el edificio, sino darle un nuevo uso acorde con sus posibilidades.
este fin de semana, forma parte de los Talleres Abiertos Poblenou, que exponen el trabajo de artistas de diversos centros en el mismo espacio en el que se producen. una actividad muy interesante también.
el tap D le dedicó un curso la primavera de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada