30 de novembre del 2012

aproximacions


ahir es va presentar el número 1 de la revista aproximacions. es tracta d'un fanzine editat i realitzat per un col·lectiu de professionals des de Barcelona que canvia el discurs purament reflexiu per les accions/propostes concretes.

aquest primer número està dedicat a la transformació de l'espai públic a partir de l'ús dels CONS. prometen un segon núm. amb el títol DES-PAVIMENTAR.


és molt important que, des de diversos àmbits, amb llenguatges i mitjans també diversos, es posin de manifest propostes que van en una mateixa direcció: incrementar i flexibilitzar l'ús del carrer a partir de 'reformes' cost-zero com tallar la circulació en determinats moments, tal i com en el seu moment va reivindicar el projecte rehabitar, a partir d'algunes experiències prèvies.
...............................................................................

ayer se presentó el número 1 de la revista aproximacions. se trata de un fanzine editado y realizado por un colectivo de profesionales desde Barcelona que cambia el discurso puramente reflexivo por las acciones/propuestas concretas.

este primer número está dedicado a la transformación del espacio público a partir del uso de CONOS. prometen un segundo número con el título DES-PAVIMENTAR.

es muy importante que, desde varios ámbitos, con lenguajes y medios también diversos, se pongan de manifiesto propuestas que van en una misma dirección: incrementar y flexibilizar el uso de la calle a partir de 'reformas' coste-cero como cortar la circulación en determinados momentos, tal y como en su día hizo notar el proyecto rehabitar, a partir de algunas experiencias previas.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada